Hoe werkt het?

Kies welk arrangement je wilt.

Wil je casual dineren met minimaal 2 gangen of liever naar een premium restaurant met minimaal 3 luxere gangen? Beide zijn verrassende locaties en zorgvuldig geselecteerd.

Kies de dag & tijd van het diner.

Jij bepaalt de datum en tijd van het diner, in de stad naar keuze! Wij matchen jou met één van onze verrassingsrestaurants.

Hoor 2 uur vooraf waar jouw reservering staat!

Twee uur voor de reservering onthullen wij de verrassingslocatie. Genoeg tijd om iets leuks aan te trekken en te bedenken hoe je naar het restaurant gaat.

Wat doet Verrassingsdiner.nl?

Verrassingsdiner.nl staat gelijk aan genieten zonder keuzestress. Jullie bepalen zelf wanneer jullie gezellig willen dineren en geef jouw eventuele voorkeuren door. Wij doen de rest!

 

Waar kom je terecht?

Wij stellen zelf onze database van restaurants samen. Elk restaurant hebben wij zelf getest en zijn wij helemaal gek op! We houden de reviews van onze gasten goed in de gaten, zodat we constant op de hoogte zijn van het niveau van de restaurants en hoe het in de smaak valt. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat jullie een top beleving zullen hebben.

Heb je allergieën of voorkeuren? Geef het aan in je profiel en we zullen je nooit naar een visrestaurant sturen als je niet van vis houdt. ;)

Wat valt er binnen het arrangement?

Restaurants weten dat jullie die avond als verrassing op pad zijn gestuurd naar hun locatie, dus willen er alles aan doen om jullie te verrassen met hun gerechten. Er zijn 2 type arrangementen: Casual & Premium diners. 

Bij 'Casual' ga je gezellig dineren bij kleurrijke, gezellige of bijzondere restaurants. Je krijgt minimaal 2 gangen binnen het arrangement (bijv. een voor- en hoofdgerecht). De drankjes en eventuele bijbestellingen bestel je naar wens/smaak/budget in het restaurant en reken je direct af na het diner. 

Bij 'Premium' diners ga je wat luxer dineren, dit zijn een hoger segment restaurants t.o.v. 'Casual' en je krijgt minimaal 3 gangen. Je kunt gespecialiseerde restaurants verwachten die gefocust zijn op heerlijk koken en mooie menu's. Wij zullen deze restaurants beschrijven van verborgen parels, dus ook niet de 'grote namen' waar je waarschijnlijk al eens bent geweest. Ook bij 'Premium' bestel je tijdens je diner jouw drankjes en eventuele bijbestellingen (niet nodig) in het restaurant en reken je deze na het diner direct af. Het Verrassingsdiner.nl arrangement wordt bij aanvang in het restaurant aan je uitgelegd en je gaat heerlijk genieten van al het moois wat je gepresenteerd wordt!

Easy quality time

Twee uur voordat je in het door ons geselecteerde surprise restaurant verwacht wordt, ontvang je van ons een mail waarin de locatie staat beschreven waar wij voor jullie hebben gereserveerd. Het enige wat je nog hoeft te doen is naar het restaurant te gaan en samen te genieten van een heerlijk verrassingsdiner!
AD
BNR
Entree logo
Footness logo
Misset Horeca logo
Parool logo
Sante logo
ylbb logo
Bookdinners logo