Verrassingsdiner.nl restaurant aan het woord: Rutger

Verrassingsdiner.nl restaurant aan het woord: Rutger

Voor Verrassingsdiner.nl is de samenwerking met restaurants erg belangrijk! Zo ontvangen de restaurants onze gasten en moeten wij er als concept ook volledig achter staan. Maar een restaurant is alleen succesvol als er een topondernemer of manager staat, die passie en liefde in de locatie stopt!

Deze week is Rutger aan het woord! Rutger is manager is bij een van de deelnemende restaurants en vertelt ons zijn verhaal!

 

Kun je kort iets vertellen over jouw restaurant?

De naam mag ik natuurlijk niet noemen, die moet een verrassing blijven! Wij combineren de lekkerste gerechten uit de Aziatische keuken met Franse invloeden. Al onze gerechten zijn ready & eat, dat betekend dat ze op tafel komen wanneer ze klaar zijn! Hierdoor ervaar je dat echte shared dining gevoel. Bij ons kun je terecht voor de lekkerste saté en frietjes met truffelmayo maar ook voor oesters & luxe sushi. Dat maakt het combineren van gerechten zo leuk!

Wat is uniek aan jouw restaurant?

Als je de eerste 10 minuten van je bezoek geen telefoon gebruikt, krijg je een gratis hapje! Zo begin je de avond gelijk met een beloning!

Daarnaast is het wisselende aanbod van de gerechten uniek, want er is voor iedereen wat heerlijks op de kaart! Tot slot moet ik zeggen dat de prijs/kwaliteit verhouding van onze sushi wel echt top is!

Waar komt de liefde voor de horeca vandaan?

Ik heb het altijd al heel leuk gevonden om andere mensen te helpen en blij te maken. Wanneer je dan de kans krijgt om een restaurant te openen waar je voor gasten een leuke plek creëert om mooie momenten te beleven onder het genot van een heerlijk hapje en drankje dan is dat een droom die uitkomt!

Je verrast gasten vanuit Verrassingsdiner.nl, waarom heb je hiervoor gekozen?

Het enthousiasme waarmee het team van Verrassingsdiner.nl onderneemt is echt aanstekelijk! Ons restaurant is ook ontstaan om iets leuks en unieks te regelen voor gasten, dus dat hebben we gemeen! Persoonlijk heb ik zelf ook vaak moeite met het uitzoeken van een leuk restaurant als ik naar een vreemde stad ga. Met Verrassingsdiner.nl regel je zo de perfecte avond, zonder de moeite hier zelf voor te hoeven doen!

Als je zelf uiteten gaat, waar ga jij dan graag naartoe?

Ik ben zelf enorm fan van Restaurant Blij. Dit knusse restaurant ligt op 10 - 15 minuten lopen vanaf centraal station Utrecht (Brugstraat 2) en hier eet je in de zomer op voor mij het mooiste terras aan de Vecht van heel Utrecht. De prijs-kwaliteit verhouding is absurd. Je hebt bijna het gevoel in een sterrenzaak te eten met de vriendelijkheid en service van een echt buurtrestaurant.AD
BNR
Entree logo
Footness logo
Misset Horeca logo
Parool logo
Sante logo
ylbb logo
Bookdinners logo