De lekkerste sushirestaurants van Eindhoven

De lekkerste sushirestaurants van Eindhoven

Iedereen houdt toch van sushi? Door de combinatie van rijst, verse vis en groenten waan je je heel even in heaven. In Eindhoven zijn er zo verschrikkelijk veel plekken waar je sushi kunt eten, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Maar 'no need to worry'! Wij helpen je een handje en zochten de lekkerste sushirestaurants van Eindhoven voor je op.

Mood

Mood is misschien wel een van de meest geliefde restaurants onder Eindhovenaren om sushi te eten. Het interieur is prachtig, de keuze is reuze en er is zelfs een ‘sushi en sahimi boot’ waardoor je van alles wat kunt proeven. Ze hebben een vestiging in het centrum en in Strijp-S.

Miss Temaki

In de Down Town Gourmet Market en in Strijp-S vind je Miss Temaki. Ze serveren hier heerlijke Japanse streetfood gerechtjes en goddelijke sushi. Kun je niet kiezen? Bestel dan de sushiplank met verschillende smaakvolle en crunchy sushi. We love it!

Sakana

Zoek je een all you can eat sushirestaurant? Dan is Sakana de beste optie! Bij Sakana bestel je in verschillende rondes via een tablet. Je tikt gewoon aan wat je wilt bestellen en het wordt naar je tafel gebracht. De sushi is erg lekker, maar laat ook wat ruimte over voor het toetjesbuffet. Hun groene thee ijs en zwarte sesam ijs mag je echt niet overslaan!

Kreeftenbar

Ook bij de Kreeftenbar hebben ze een overheerlijke sushiboot. Maar vergis je niet, want eigenlijk is alles lekker van de kaart! Zo hebben ze naast hun kreeft- en sushispecialiteiten ook Aziatische tapas. Je kunt het dus zo gek maken als je wilt! Het restaurant heeft een strak design, maar is ook sfeervol en gezellig. De Kreeftenbar vind je in een van de bekendste winkelstraten van Eindhoven: de Kleine Berg. Perfect na een bezoekje aan de culturele hotspots van Eindhoven dus!

 

Let's surprise me restaurants

Geen zin om te kiezen? Verrassingsdiner.nl is ook actief in Eindhoven! Dus boek snel jouw diner en laat je verrassen in deze toffe stad. 

28 december 2019 - Dewi van Duijn AD
BNR
Entree logo
Footness logo
Misset Horeca logo
Parool logo
Sante logo
ylbb logo
Bookdinners logo