Zo verras je jouw Valentijn thuis

Zo verras je jouw Valentijn thuis

De dag van de liefde komt er weer aan, 14 februari is het namelijk weer Valentijnsdag! De dag dat je je partner nét iets meer liefde geeft. Ondanks deze zware tijden, hebben wij voor jou de perfecte tips om jouw Valentijn te verrassen op 14 februari.

 

Tip 1: Maak je huis romantisch

Bij verschillende feesten toveren we ons huis om tot een gezellig boel. Maar waarom doen we dat niet met Valentijnsdag? Maak een romantische picknick in de huiskamer, door wat kussentjes en dekentjes op de grond te leggen met leuke kaarsjes. Een gezellig ontspannen muziekje kan nooit kwaad, so turn up the music! Te romantisch? Sleep dan je matras naar de huiskamer en maak een perfecte Netflixroom. 

 

Tip 2: Laat samen een wensballon op

Hebben jullie toekomstplannen? Den hebben jullie vast mooie wensen samen. Schrijf samen met jouw geliefde een wens op de wensballon. Laat hem samen de lucht in gaan en sluit de avond af met een wandeling waar je samen fantaseert over jullie wensen.

 

Tip 3: Schrijf een handgeschreven liefdesbrief

Romantischer kan het bijna niet, een handgeschreven brief. Schrijf op wat je gevoel zegt en laat je hart spreken. Schrijf dingen op die normaal niet zou zeggen of wat je juist nog een keer wilt benadrukken. Koop mooi briefpapier en een bijpassende envelop, want het oog wilt ook wat. Het leukste is natuurlijk om de brief daadwerkelijk te versturen, je Valentijn zal extra verrast worden als deze liefdesbrief door de brievenbus valt.

 

Tip 4: Geef een bucketlist boek cadeau

Ja, je hebt er vast wel een keer van gehoord, “het bucketlist boek ”. In dit boek kan je al jouw wensen opschrijven wat je ooit nog een keer wilt doen. Hoe leuk is het om dit samen met jouw lover te doen!  Willen jullie een wereldreis maken, kamperen of samen uit een vliegtuig springen? Bedenk met jouw partner de leukste bucketlist dingetjes en leg ze vast in dit boek!

 

Tip 5: Spa avond

Laat je partner even helemaal ontspannen met jouw eigen gemaakte home spa. Iedereen houdt ervan om even tot rust te komen, nu de spa’s dicht zijn halen we het gewoon naar huis! Maar wat heb je hiervoor nodig? Een gezicht masker om je gezicht te reinigen, voetenbadje met een lekkere olie en smakelijke hapjes kunnen niet missen. Voor een spa avond kiezen wij graag voor lichte hapjes, zoals fruit en stukjes pure chocolade. Maar de sfeer wordt natuurlijk bepaald door een rustgevend muziekje in de kamer, zoek hiervoor in je Spotify op Spa music en je waant je direct in een zen-omgeving. Belangrijk is wel dat je jouw telefoon even uit zet, zodat je de prikkels van buitenaf kunt uitschakelen. Als kers op de taart kun je de avond afsluiten met een fijne massage voor jou en jouw partner. Haal hiervoor alvast een flesje massageolie in huis! Want een massage is niet alleen goed voor de ontspanning, maar zorgt er ook voor dat de bloedsomloop goed wordt gestimuleerd. Heerlijk genieten samen!

 

Anne Schaap - 1 februari 2021AD
BNR
Entree logo
Footness logo
Misset Horeca logo
Parool logo
Sante logo
ylbb logo
Bookdinners logo