Welk dinertype ben jij?

Welk dinertype ben jij?

We gaan allemaal uiteten, maar welk diner type ben jij in deze situatie? Ben jij het spontane avontuurlijke type, 'better be safe' type of een tikkeltje besluiteloos?

We gaan steeds vaker uiteten, even voor een hapje de stad in is ook zo eenvoudig. Hoe je vroeger weken of misschien wel maanden vooraf een reservering maakte, leven we nu vooral in een spontane wereld waarin we het ‘uiteten gaan’ nu ondertussen wel kennen. Maar ondanks dat we vaak uiteten gaan wilt het nog wel afhankelijk zijn hoe je hier zelf invulling aangeeft. Ben jij een gewoonte dier en ga je gewoon heel graag naar jouw favoriete vaste restaurantje op de hoek, of mag het allemaal wat spannender?

De “ik ga voor veilig” diner type

Dit zijn de mensen die het heerlijk vinden dat het allemaal goed geregeld is, van slag raken als de keuken een iets langere wachttijd heeft of als de kaart veranderd die ze net uit hun hoofd kenden. Ben je of ken jij dit type? Helemaal prima toch! Natuurlijk kun je dit lichtelijk sturen zodra je hier zelf verandering in wilt, maar stap voor stap, want alles uit handen geven vindt dit type niet prettig!

Het “tikkeltje besluiteloze” diner type

Je wilt wel af en toe spontaan zijn, maar toch betrap je jezelf erop dat je redelijk vaak in herhaling valt. De vraag “Waar heb je trek in vanavond” blijft een lastige vraag en een knoop doorhakken om een restaurant uit te kiezen leg je graag in handen bij vrienden. Ondanks dat je redelijk flexibel bent, vindt je het heerlijk als anderen dus de keuzes maken

Het “je leeft maar één keer” diner type

Dit zijn de gangmakers, de mensen die etentjes organiseren en de lekkerste foodfoto’s hebben op hun Instagram. Als je dit type bent bezoek jij graag de nieuwste of bijzondere hotspots, want jij houd ervan om te ‘beleven’. Als een avond anders dan gepland loopt, kun jij hier hard om lachen, want ‘thats life’. Voor jou is dan ook een verrassingsdiner op jouw buik geschreven, heerlijk om op die spannende manier bij restaurants terecht komen!

Ben jij avontuurlijk genoeg voor een verrassingsdiner? Boek het nu op onze site!AD
BNR
Entree logo
Footness logo
Misset Horeca logo
Parool logo
Sante logo
ylbb logo
Bookdinners logo