Waarom een verrassingsdiner jouw nieuwe lievelingsbezigheid wordt.

Waarom een verrassingsdiner jouw nieuwe lievelingsbezigheid wordt.

Twijfel je of een verrassingsdiner iets voor jou is? Dat is niet zo gek, want je geeft de keuze waar je naartoe gaat uit handen! Wij hebben een aantal redenen voor je op een rij gezet waarom een verrassingsdiner jouw nieuwe lievelingsbezigheid wordt. 

Het spannende is eraf..

Wanneer wij aan onze doelgroep vragen wanneer ze voor het laatst echt een spannende diner ervaring hebben gehad moeten ze vaak lang nadenken. Gek eigenlijk, want we gingen pre-lockdown tijd zo vaak uiteten wat betekent dat we veel te vaak het maar “gewoontjes” vinden. Je weet je favoriete vaste plekjes te vinden en hier eindig je dan ook regelmatig. Leuk... maar niet heel verrassend meer toch? Wij zijn erop gefocust juist die verborgen parels voor jou te selecteren, zodat je echt weer kunt genieten van een super diner.

Waar kom je terecht?

We begrijpen dat het spannend is om de restaurant keuze uit handen te geven. Want, in hoeverre kom je niet bij een all-you-can-eat vreetschuur of een zaak die nagenoeg leeg is en enkel wordt opgevuld door kortingsgasten.. dit zul je wellicht denken. Dit is waar Verrassingsdiner.nl juist erg voor waakt! Wekelijks bezoeken wij vele parels van restaurants en enkel de leukste, spannendste restaurants met liefde voor het vak kunnen met ons concept meedoen!  We werken samen met mooie gastvrije platformen (bijv. De Leukste Plekjes en Explore Utrecht) en alle restaurants worden dan ook zorgvuldig door ons getest. Zodra we geloven dat het restaurant goed bij Verrassingsdiner.nl past, krijgt het groen licht, zodat we jou altijd naar een verborgen plekje kunnen sturen!

Tot slot geven onze gasten na het diner een review aan het restaurant. Hiermee houden we goed in de gaten of het restaurant van hoog niveau blijft. Na een enkele mindere review gaam we in gesprek met de vestiging en bij een herhalende situatie schrappen we deze locatie uit ons verrassingsassortiment!

Restaurants in standje surprise

Zodra jij een boeking maakt bij Verrassingsdiner.nl komt de reservering binnen bij een van onze geselecteerde locaties. Zij weten op dat moment dat jij er binnen enkele uren of dagen bent, zonder dat jij specifiek gekozen hebt om bij hun te dineren. Dit is voor de restaurants de kans om te laten zien waar zij goed in zijn en om jou dan ook helemaal in de watten te leggen met hun heerlijke specials van het menu. Bij het ene restaurant krijg je een shared dinner, bij de ander mag je van het menu een keuze maken. Wij laten restaurants hier vrij in, omdat wij weten dat jij dan het lekkerste op tafel krijgt! Dat wordt genieten op z'n best!

Gemak is het nieuwe luxe element

In de hectische wereld van werk, verplichtingen en online prikkels zijn we tegenwoordig op zoek naar rust, relaxte tijd en daarmee een uitstapje uit de dagelijkse gang van verplichtingen. Wanneer je weer eens wilt gaan dineren, pak je al snel je telefoon en na een paar minuten tot uren scrollen door Instagram en reviewsites ben je het alsnog snel zat. Gemak is iets wat ons bestaan weer wat rust geeft. Je boodschappen laten bezorgen, je maandelijkse abonnement op sokken of je maandelijkse verrassingsdiner, je mag er gewoon van genieten want verplichtingen hebben we al teveel!

Easy Quality time

Komt het wel eens voor dat je jouw partner of vrienden eens een weekje tussendoor iets minder aandacht geeft? Het sluipt er af en toe bij in. Terwijl we juist werken om plezier te maken toch? Vergeet het moeilijke uitzoek werk van een leuk uitstapje of uitje met vrienden, want dit hebben wij al voor je gedaan! Je boekt het diner in een minuut en wij verrassen jou en je vriend(in) op de gewenste dag, zo kun jij alsnog met een perfect uitstapje kan komen.

Laatste tip: Shinen met een origineel cadeau

Elke keer is het weer lastig om een goed cadeau te bedenken voor een feestje of verjaardag. Maar laten we eerlijk zijn… iedereen houdt van uiteten gaan! Maak het niet te moeilijk en geef je vriend, zus, collega Verrassingsdiner.nl cadeau! Kijk snel op de ‘cadeau pagina’ voor de opties zodat jij met een top cadeau aankomt op je volgende party!AD
BNR
Entree logo
Footness logo
Misset Horeca logo
Parool logo
Sante logo
ylbb logo
Bookdinners logo