Verrassingsdiner.nl tipt…de leukste hotspots van Den Haag

Verrassingsdiner.nl tipt…de leukste hotspots van Den Haag

Binnenkort een dagje naar Den Haag? Naast dat de stad veel monumenten, chique hotels en een politiek hart heeft. Heeft Den Haag ook heel veel verrassende hotspots. Daarom zet team Verrassingsdiner.nl de leukste hotspots voor jou op een rijtje!

Verrassingsdiner.nl tipt…de leukste hotspots van Den Haag

 

Dekxels

Zin in een avondje vol met Mediterrane en Aziatische gerechten? Ga dan beslist naar Dekxels. Restaurant Dexkels is een leuke en hippe tent, waar je de lekkerste gerechten kunt proeven. De inrichting vinden wij hip en trendy. Naast de open keuken in het restaurant waar je de gerechtjes bereid ziet worden, heeft het restaurant ook meerdere grote tafels. Zo kun je ideaal met een grotere vriendengroep of met je familie dineren. 

Yuzu

Vlakbij Chinatown vind je een stijlvolle streetfoodbar aan de bierkade in Den Haag, namelijk Yuzu. Zij combineren de beste Japanse, Chinese en Koreaanse keukentradities met lokale ingrediënten. Naast spannende gerechten hebben zij ook supertoffe cocktails op de kaart staan. Aanradertje!

 

Susie Q

Zin om lekker te eten zonder dat je het gevoel hebt dat je midden in een stad zit? Dan is Susie Q de perfecte plek voor jou. Geniet lekker van de botanische wildernis sferen in de tweede haven van Den Haag. Niet alleen bestel je hier heerlijke vlees en visgerechten, maar ook de vegetariër kan hier heerlijk dineren. Goed om te weten; elke maandag en dinsdag serveren zij naast hun menukaart ook een 4-gangen menu vanaf €24,-.

 

Bistro Mer

Ben jij fan van de Franse keuken? Bezoek dan ‘Bistro Mer’ die bekend staat om de meest lekkere visgerechten. Zodra je het restaurant binnen loopt heb je het gevoel dat je Parijs binnen stapt. Naast de menukaart wordt er ook elke avond de oesterkar langs de tafels gereden. Mocht je een liefhebber zijn van mooie wijnen, vraag dan zeker aan de bediening om een mooie Franse wijn uit te kiezen bij je bestelde gerechten. Met een glas mooie Franse wijn verkeer je direct in Franse sferen.

 

Mugs & Mermaids

Mugs & Mermaids is de perfecte spot voor kleurrijke en trendy gerechten. In dit instagrammable restaurant kun je heerlijk ontbijten en lunchen. Bij Mugs & Mermaids worden alleen maar verantwoorde dranken en gerechten geserveerd. Wil jij graag glutenvrij, suikervrij of vegan eten? Dan ben jij bij Mugs & Mermaids bij het juiste adres!

 

Ben je benieuwd of wij van Verrassingsdiner.nl ook een restaurant in Den Haag in ons repertoire hebben zitten? Dat verklappen wij natuurlijk niet, want wij bieden juist die verrassing aan! Maar boek hier een verrassingsavond en kom er zelf achter… ;)

 

Anne Schaap - september 2020AD
BNR
Entree logo
Footness logo
Misset Horeca logo
Parool logo
Sante logo
ylbb logo
Bookdinners logo