Verrassingsdiner.nl says… wat je gaat doen met een date!

Verrassingsdiner.nl says… wat je gaat doen met een date!

Science says dat het cafe of de uitgaansplek waar je graag komt, iets zegt over jouw persoonlijkheid. De kans om een perfect match te vinden is dan ook groter op jouw favoriete plekken, dan op die van jouw vrienden. Een leuke date vinden lijkt hierdoor eenvoudig, maar zie dan nog maar eens op de juiste plek op het juiste moment te zijn. Daar is datingapp Plekk voor ontwikkeld! Na wat swipen vind je een match met dezelfde interesses als jij. Een paar dagen later beslissen jullie om op date te gaan, maar natuurlijk niet naar die plek waar jullie allebei al vaker te vinden zijn. De grote vraag is dan; ’waar gaan we heen?’

Wat je gaat doen met een date..

Wij schieten je te hulp! Verrassingsdiner.nl is vanaf heden een match met Plekk. Binnen de datingapp kun je beide inchecken op ons verrassingsdiner. Wij doen vanaf hier de rest! Waarom dat een goed idee is? Lees verder!

Ga voor avontuur

Door een verrassingsdiner te boeken weten jullie beide niet wat jullie te wachten staat! Wij kiezen een restaurant uit aan de hand van de door jullie aangegeven voorkeuren. Dit is weer eens wat anders dan jullie favoriete stek!

Zorg voor gespreksstof

Start voor aanvang van het diner alvast met fantaseren over wat jullie waar zullen gaan eten! Wie heeft het straks bij het juiste eind?

Bouw de spanning op

Enkele dagen voor en op de dag van de date zelf, ontvangen jullie reminders voor de aankomende date. Zo bouwt de spanning zich alvast lekker op en is het bijna zover!

Ga keuzes uit de weg

Niet alleen de keuze voor het restaurant wordt jullie uit handen genomen, ook het menu wordt al bij jullie op tafel gezet! Altijd verrassend, maar natuurlijk passend bij jouw smaak en uitgesloten van ingrediënten waar een van jullie allergisch voor is.

Signed, sealed and delivered, is jullie date! Lijkt jou dit een mooi vooruitzicht? Check dan de app van Plekk, te downloaden in de App Store en op Google Play. Toch nog even afwachten? Lees dan alvast over de dates van anderen en andere tactische verhalen op Plekk magazine .

Je kunt natuurlijk ook gewoon zelf een verrassingsdiner diner boeken!

We hopen jullie snel te verrassen!AD
BNR
Entree logo
Footness logo
Misset Horeca logo
Parool logo
Sante logo
ylbb logo
Bookdinners logo