Verrassend uit eten in Rotterdam

Verrassend uit eten in Rotterdam

Wij van Verrassingsdiner.nl zijn natuurlijk helemaal gek op ons concept dat garant staat voor een avond vol verrassingen! Maar natuurlijk zijn we ook benieuwd wat anderen van ons concept vinden. Daarom vragen we af en toe of iemand ons concept wil testen en terug aan ons komt rapporteren. Afgelopen week ging Lin van Dailylin verrassend uit eten in Rotterdam. 

Of ik van verrassingen houd? Maar natuurlijk! De weken voor mijn verjaardag kijk ik al uit naar lief verzonnen cadeautjes, je mag me altijd ontvoeren voor een verrassingsweekend en al eerder vertrok ik naar Bologna met Surprise.me; een organisatie die je op citytrip stuurt en waar je pas op Schiphol ontdekt waar de vlucht heen gaat, love it!

Een avondje uit eten, pas een paar uur van te voren horen waar je naartoe gaat en dan ook nog eens een verrassingsmenu voorgeschoteld krijgen? Sign me up! In het prachtige oktober weekend, waar we op zaterdag nog de 26 graden aantikte, keek ik dus uit naar mijn avond met Verrassingsdiner.nl. Zouden we wel buiten kunnen zitten? Enne, wanneer horen we nou waar we naar toe gaan? Dat bleek 2 uur van te voren te zijn en ja ik was blij verrast! De gelegenheid waar we verwacht werden (ik verklap natuurlijk niets) kende ik vooral voor een lekkere lunch en borrel, maar avond eten deed ik hier nog niet eerder.

Om half 8 werden we vriendelijk ontvangen door een vrolijke ober en namen we plaats op het terras. De neergelegde menukaart werd snel omgewisseld voor enkel de drankkaart want ‘die menukaart hebben jullie vanavond niet nodig’. Nog meer verrassingen dus!

We krijgen water & brood van het huis en na een paar slokken van mijn sauvignon blanc kwamen de eerste gerechten op tafel, drie gerechtjes die we samen mochten delen. Vooral de truffelrisotto was een schot in de roos. Voor het hoofdgerecht vroeg de ober of we meteen door willen of nog even willen wachten. Ik vind het een teken van echte gastvrijheid wanneer dit gebeurd, rekening houden met de wensen van je gasten. We waren erg benieuwd naar de rest dus, ‘laat maar door komen’.

Hier genoten we van een heerlijk visje, gegrilde groentes en een winters stoofpotje. Het stoofpotje had van mij, vanwege de temperaturen, nog wel even een maandje mogen wachten, maar was goed op smaak.

We tafelen nog even na en rekenen dan alleen onze drankjes af. Ik ben heel benieuwd waar we de volgende keer met Verrassingsdiner.nl terecht komen, want dat ik vaker verrassend uit eten in Rotterdam wil, staat vast. 

Door Daily Lin  - 5 oktober 2018AD
BNR
Entree logo
Footness logo
Misset Horeca logo
Parool logo
Sante logo
ylbb logo
Bookdinners logo