Verrassend Sinterklaas cadeau

Verrassend Sinterklaas cadeau

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje, gooi wat in mijn laarsje, dank u Sinterklaasje! Het is weer bijna de tijd van het jaar dat we ons hoofd mogen gaan buigen over grappige gedichten en een verrassend Sinterklaas cadeau. 

Spelletjesavonden met vrienden winnen steeds meer aan populariteit en ook het Sinterklaas dobbelspel wordt dit jaar weer veel gespeeld. Je moet dan van te voren op zoek naar een verrassend Sinterklaas cadeau ; maar wel een type cadeau waar je iedereen blij mee maakt. En dan is soms nog best lastig. Team Verrassingsdiner.nl  geeft je vast wat tips voor Sinterklaas cadeaus die bij iedereen in de smaak vallen.

Happy socks 

Want iedereen houdt van warme voeten in de winter en in deze donkere dagen kan ieders garderobe wel een vrolijke noot gebruiken. Happy socks zijn daarom een perfect cadeautje voor 5 december. 

Verrassingsdiner.nl cadeaubon 

Wist je dat we bij Verrassingsdiner.nl ook cadeaukaarten verkopen? Een ideaal cadeau voor iedereen die al genoeg spullen heeft en liever een bijzondere ervaring cadeau krijgt. Buiten dat je een hele leuke avond weggeeft aan een ander, is het prettig dat de ontvanger zelf kan aangeven wanneer ze uiteten willen gaan en waar er rekening mee moet worden gehouden. Verrassingsdiner.nl als cadeau is dan ook spannend tot het moment dat ze lekker zitten te dineren, want ze horen pas 2 uur vooraf waar het diner plaatsvindt. En wie weet neemt de winnaar van deze cadeaubon jou wel mee uit eten ;)

Een goede geurkaars 

Een cliché cadeau? Misschien wel; maar dat mag ook best tijdens 5 december. Een lekkere geurkaars in huis is altijd fijn en een leuk cadeau voor iedereen. Team Verrassingsdiner.nl is dol op deze geurkaars die naar net gewassen beddengoed ruikt.

Kookboeken 

Een ander allemansvriend cadeau is een kookboek. Of je nu een avond met vrienden of familie doorbrengt; een kookboek valt bij veel mensen wel in de smaak. Ottolenghi heeft net een prachtig nieuw boek uitgebracht: Simpel.

Verrassend Sinterklaas cadeau 

Vind je een kookboek of grappige sokken niet verrassend genoeg? Een eigen bierbrouwset is dat wellicht wel! Je bestelt ze bijvoorbeeld via Hopt.nl

Team Verrassingsdiner.nl wenst iedereen vast een fijne Sinterklaasavond en vergeet niet je schoentje te zetten.

Door Daily Lin  - 30 november 2018

 AD
BNR
Entree logo
Footness logo
Misset Horeca logo
Parool logo
Sante logo
ylbb logo
Bookdinners logo