Verrassend dineren in Rotterdam - Elize

Verrassend dineren in Rotterdam - Elize

Wij van Verrassingsdiner.nl zijn natuurlijk helemaal gek op ons concept dat garant staat voor een avond vol verrassingen! Maar natuurlijk zijn we ook benieuwd wat anderen van ons concept vinden. Daarom vragen we af en toe of iemand ons concept wil testen en terug aan ons verslag komt doen. Op deze manier krijgen we een frisse blik op ons concept en kunnen we dingen aanpassen indien nodig. Daarnaast is het natuurlijk leuk om uitgebreid over de verrassing te lezen. Afgelopen maand ging Elize van Elize010 verrassend dineren in Rotterdam.

Elize blogt al jaren over Rotterdamse hotspots, travel en lifestyle, dus wie kunnen we beter op pad sturen voor het testen van ons concept dan Elize? Hoewel.. Elize is niet voor niets een hotspot connaisseur en heeft zo haar eigen manier om de leukste en lekkerste plekken van Rotterdam te vinden. Vooraf de menukaart uit pluizen en op Instagram checken welke insta-waardige gerechten er te bestellen zijn, dat doet ze meestal voorafgaand aan een restaurant bezoek. Hoewel ze dat bijna altijd doet, geeft ze ook toe dat het soms juist erg leuk kan zijn om (positief) verrast te worden. En juist daarom wil ze Verrassingsdiner.nl wel een keer proberen.

En of haar dat beviel? “Als je graag verrast wordt op culinair gebied, is Verrassingsdiner.nl een leuke manier om te dineren. Zo voorkom je dat je steeds bij hetzelfde restaurant eindigt en ontdek je weer nieuwe leuke plekken in Rotterdam. Uiteraard maakt de website altijd een match die aansluit bij jouw voorkeuren.”

Lees haar uitgebreide review op haar eigen blog: Elize010.

Wil jij zelf verrassend dineren in Rotterdam? Voor 28,- per persoon boek je een verrassingsdiner. Pas op de dag zelf ontdek je waar in Rotterdam je wordt verwacht en ook aan tafel wacht een verrassingsmenu. Uiteraard kun je vooraf wel allergieën aangeven; of een bepaalde keuken uitsluiten.

Door Daily Lin  - 19 oktober 2018AD
BNR
Entree logo
Footness logo
Misset Horeca logo
Parool logo
Sante logo
ylbb logo
Bookdinners logo