Verrassend cadeau geven

Verrassend cadeau geven

Het blijft lastig, een verrassend cadeau geven. Je wilt iemand verrassen met iets persoonlijks, leuks of grappigs. Speciaal daarom hebben wij wat tips op een rijtje gezet.

Geef een persoonlijk cadeau 

Als je echt iemand iets speciaals wilt geven kun je eraan denken om het cadeau te personaliseren. Denk aan een hoefijzer (staat voor geluk) als iemand net verhuisd is met de verhuisdatum erin gegraveerd. Een mooie ketting met een naam of tekst kan ook van hele mooie waarde zijn. Een cadeau wat in onze ogen ook vaak in de smaak valt is een foto in een mooie lijst, dit kan een foto zijn van een speciaal moment of herinnering, maar ook een foto die te maken heeft met een toekomstig doel.

Denk aan een leuk uitstapje 

Wanneer je lekker vrij bent en wilt genieten is er niets leukers dan een avondje dineren, een dagje naar de sauna, pretpark, bioscoopje pakken of wellicht een bezoek aan het theater. Al deze uitstapjes zijn daardoor ook extra leuk om cadeau te geven. Dit kun je doen door het al vooraf te plannen en samen te gaan, maar uiteraard kun je het ook enkel cadeau geven zodat de ontvanger zelf kan bedenken met wie en wanneer hij/zij wilt gaan. Origineel om te geven, maar ook zeker leuk om een uitje te krijgen! 

Cadeau bij een nieuw huis 

We gaven net al een tip om een hoefijzer cadeau te geven bij een nieuwe woning. Mocht je dat te diepzinnig vinden, kun je ook altijd een mooie plant cadeau geven of een gave vaas! Wil je een wat mannelijker cadeau geven aan iemand die bijvoorbeeld van sport houdt? Geef dan een leuk magazine cadeau over dat onderwerp of een betaalde TV zender die je een paar maanden geeft. Uiteraard kun je altijd terugvallen op een mooie fles drank, of een leuk rek hiervoor. Valt altijd in de smaak :). 

Verrassingsdiner.nl Cadeau 

Wil je een echt verrassend cadeau geven? Natuurlijk kan Verrassingsdiner.nl dan niet ontbreken. Afhankelijk van je budget voor het cadeau kun je een casual of premium diner cadeau geven. Het prettige is dat de ontvanger zelf kan aangeven wanneer ze uiteten willen gaan en waar er rekening mee moet worden gehouden. Verrassingsdiner.nl als diner cadeau is dan ook spannend tot het moment dat ze lekker zitten te dineren, want ze horen pas 2 uur vooraf waar het diner plaatsvindt. Niet meer hoeven te zoeken naar restauranttips, maar je wordt naar de hotspot geleid. 

Door Daily Lin  - 23 oktober 2018AD
BNR
Entree logo
Footness logo
Misset Horeca logo
Parool logo
Sante logo
ylbb logo
Bookdinners logo