Verras je vader met een etentje voor Vaderdag

Verras je vader met een etentje voor Vaderdag

Commercieel of niet, het blijft leuk om je vader te verrassen op Vaderdag. De belangrijkste tip van team Verrassingsdiner.nl; quality time! Combineer deze tip met onze favoriete bezigheid en je raadt het al: wij hebben een lijstje met onze favoriete vaderdag-restaurants voor je gemaakt! Lees verder en reserveer snel een plekje bij een van deze toppers.

Black Smoke Rotterdam

Het bbq restaurant van bbq held en boekenschrijver Jord Althuizen. Verwacht vlees, booz, en vuur! Dit restaurant is al een hit in Belgie en vlamt nu ook in Nederland. Zonder twijfel een restaurant dat jouw vader te gek gaat vinden.

We say Beer Can in Chicken but! 

Welke vader houdt nu niet van kip en bier? The Dirty Chicken Club is hierin gespecialiseerd. Naast goed eten heeft het restaurant ook een robuuste sfeer en zijn de muren voorzien van street art! Je vindt dit restaurant in het centrum van Amsterdam.

Pigs & Punch

Biedt naar eigen zeggen een bbq festival op een vaste plek. Mooie stukken vlees en lekkere cocktails. Weinig poespas, veel kwaliteitsproducten! Voor bbq gerechten in Amsterdam zit je hier goed. Drink daarbij een punchbowl die op tafel komt met soeplepel zodat je lekker je eigen glazen kunt inschenken wanneer je daar zin in hebt.

The Beefsteak Club Amsterdam

Rokerige smaken, hooibalen op de vloer, robuust hout en een foodie heaven voor de man! Niet alleen door de met zorg geselecteerde stukken vlees die worden geserveerd, maar ook door het interieur waar de kunst, cultuur en goed eten samen komen. Hier proef je biefstuk van een heel hoog level!

THOMS

Is een van onze favorieten in Rotterdam. Hier vind je naast een restaurant ook een underground bar! Veel van de gerechten worden bereid in de Mibrasa houtskooloven en je kunt er proeven van echt Rotterdamse biertjes van Brouwerij Noordt.

Nog steeds lastig om te kiezen? Boek dan een verrassingsdiner en je zit altijd goed. Onze Surprise specialisten hebben er namelijk voor gezorgd dat er alleen restaurants meedoen die voldoen aan onze belangrijkste eisen: verrassend lekker eten, verrassend leuke service, een verrassende locatie met genoeg leuke to-do’s voor na het diner en een verrassende ervaring om over na te praten… Nieuwsgierig? Boek op Verrassingsdiner.nl!AD
BNR
Entree logo
Footness logo
Misset Horeca logo
Parool logo
Sante logo
ylbb logo
Bookdinners logo