Vegetarisch uit eten in Rotterdam

Vegetarisch uit eten in Rotterdam

Vroeger hadden vegetariërs het maar moeilijk. Als je al in een restaurant terecht kon met je wensen dan werd je toch wel heel vaak een pasta pesto of een salade met geitenkaas voorgeschoteld. En daar moest je dan nog blij mee zijn ook. 

Maar tijden veranderen en gelukkig ligt de tijd van smakeloze geitenkaassalades ver achter ons. In steeds meer restaurants kun je als vegetariër gewoon heerlijk mee eten. Team Verrassingsdiner.nl zette haar favoriete ‘groene’ hotspots voor je op een rijtje. 

En wil je vegetarisch uit eten in Rotterdam met Verrassingsdiner.nl? Geen enkel probleem! Geef bij het boeken even aan dat je vegetarisch wenst te eten en onze restaurants houden daar met liefde rekening mee! Uiteraard blijft het wel een verrassing waar je terecht komt en wat je gaat eten.

Vegetarisch uit eten in Rotterdam

Bertmans 

Op de Zaagmolenkade kun je bij restaurant Bertmans terecht voor een heerlijke groene maaltijd. De gerechten met vlees of vis zijn hier in de minderheid. En zeg nou zelf met gerechten als een portobelle burger of een Thaise curry is het natuurlijk helemaal geen straf om een keer vegetarisch te eten. Reserveer je tafel via BookDinners.

De Kade 

In the mood for Asian food? Bij restaurant de Kade op de Kruiskade vind je van super veel Aziatische klassiekers een vegetarische variant! Veel gerechten hier zijn zelfs veganistisch te bestellen.

Spirit 

Spirit is een waar walhalla voor vegetariërs. Hier staat elke dag een uitgebreid buffet klaar met heel veel vegetarische opties. De vegetarische sushi is een favoriet van team Verrassingsdiner.nl! Naast Spirit vind je een biologische supermarkt waar je meteen gezonde boodschappen voor de volgende dag kunt inslaan. Het leuke is dat je afrekent op basis van het gewicht op jouw bord. 

Gare du Nord 

Zin om vegetarisch en bijzonder te dineren? In restaurant Gare du Nord neem je plaats in een oude treinwagon waar een heerlijk vegetarisch menu je vervolgens wacht. Vergeet niet op tijd te reserveren! 

Bon appetit!

 AD
BNR
Entree logo
Footness logo
Misset Horeca logo
Parool logo
Sante logo
ylbb logo
Bookdinners logo