Vanaf 1 juli kun je weer jouw verrassingsdiner boeken!

Vanaf 1 juli kun je weer jouw verrassingsdiner boeken!

Vanaf 1 juni 2020 kunnen horecazaken hun deuren weer openen, wat hebben wij allemaal hier super naar uit gekeken! Zo “supportive” zoals we zijn (knipoog) zullen wij ons vrijwillig aanbieden alle terrassen af te gaan en de horecaondernemer te supporten en natuurlijk zelf lekker te genieten van het terras en de lekkerste hapjes. Wij kunnen niet wachten om weer te genieten van de gastvrijheid in de restaurants!

Beperkt aantal zitplekken

Juist omdat restaurants nu voorzichtig open mogen met een beperkt aantal plekken willen wij de restaurants én de vaste gasten de ruimte geven de eerste maand hierin een weg te vinden. Met 30 zitplekken wordt het een grote puzzel voor de ondernemer om weer gezond te kunnen draaien en weer alles op de rit te krijgen. Om deze reden heeft Verrassingsdiner.nl besloten per 1 juli 2020 de reserveringen weer open te zetten, aangezien de voorspellingen momenteel zijn dat vanaf deze datum het aantal gasten wordt verhoogd naar 100 personen. Je kunt de gehele maand juni alvast een diner inplannen voor de maand juli!

Horeca updates

Ondanks dat wij allemaal van het beste uit gaan dat de positieve lijn en uitbreiding van het aantal zitplekken zal doorgaan, is er een kans dat de overheid dit tussentijds beslist aan te passen. In dat geval zal er hoogstwaarschijnlijk een persconferentie plaatsvinden en zullen wij, indien nodig, ook eventueel gemaakte reserveringen moeten verplaatsen. Updates over de horeca kun je vinden op: https://www.khn.nl/

Wij hopen jullie snel weer te mogen verrassen bij een van onze verrassingslocaties!

 

Hey horeca ondernemer!

Ben je als horeca op zoek naar een leuke manier om extra gasten te ontvangen, met als doel ze omver te blazen met jouw heerlijke gerechten? Neem dan ook gerust contact met ons op zodat we kunnen pijlen of jouw restaurant aansluit bij ons concept!

 

28-05-2020AD
BNR
Entree logo
Footness logo
Misset Horeca logo
Parool logo
Sante logo
ylbb logo
Bookdinners logo