Tripje in eigen land

Tripje in eigen land

Het is officieel vakantie, maar daar is ook alles mee gezegd. De plannen van vele mensen zijn veranderd door de huidige Corona situatie. De lockdowns verplaatsen dagelijks en daarmee brengt onzekerheid met zich mee, want wie durft te boeken terwijl je niet zeker bent van je vertrek? Dus wat worden nu de zomerplannen? Verschillende tripjes in eigen land worden het gevolg! Maar gelukkig heeft ons land genoeg te bieden!

 

Maak van je tuin of balkon een vakantieparadijs

Wat wil je graag op jouw vakantie ervaren, houd je van speciale muziek, mooie kleedjes of kussentjes of lig je graag in een hangmat? Alles is te regelen op jouw eigen buitenplek. Bedenk jouw tuin of balkon als vakantieoord, want onthoudt dat je mindset bepaalt hoe jij het ervaart. Dus, zet je favo ‘vacay song’ op en enjoy!

 

Dagtripje naar bijzondere steden

We kennen de meeste grote steden ondertussen wel, maar er zijn genoeg kleine steden die erg karakteristiek zijn en vermakelijk voor een dagtripje in eigen land! De grachtjes in Delft, de straten van Nijmegen of het Bourgondische Den Bosch hebben veel te ontdekken. Juist omdat de steden niet megagroot zijn, zijn het heerlijke steden voor een relaxte dag weg. Helaas zit Verrassingsdiner.nl nog niet in deze steden, dus je moet vooraf wel uitzoeken welke eetgelegenheden je graag wilt bezoeken. Desalniettemin denken wij dat je jezelf heerlijk kunt vermaken in de kleinere steden van Nederland.

 

Nederlandse attracties

De toeristen in ons land bezoeken vaak de grotere attracties in het land zoals de Kinderdijk, de Keukenhof, de wateren van Giethoorn of de Rotterdamse Markthal. De meeste Nederlanders hebben zelf deze bijzondere plekken niet eens bezocht, wat eigenlijk best gek is! Pak eens een dag in de vakantie om jouw Hollandse attractie te bezoeken. Van een dagje naar Madurodam tot het Van Gogh Museum, wij denken dat je verbaasd zult zijn over de schoonheid van eigen bodem.

 

Uitstapje met verrassingsdiner

Ben jij gewoon gek van lekker eten en stedentrips? Dan kun je het jezelf ook makkelijk maken en een diner boeken met Verrassingsdiner.nl. Kies een stad uit waar je al enige tijd niet bent geweest en plan vooraf alvast jouw diner in deze stad. Al onze diners vinden plaats in het centrum of zeer goed te bereiken vanuit het centrum, dus geen stress over de locatie! Je weet zeker dat je bij een toffe locatie komt, in plaats van de standaard plek waar de meeste toeristen stranden, gemakkelijk & verrassend!

 

Juli 2020AD
BNR
Entree logo
Footness logo
Misset Horeca logo
Parool logo
Sante logo
ylbb logo
Bookdinners logo