Surprised by… Seger Abels!

Surprised by… Seger Abels!

Dagelijks heeft team Verrassingsdiner.nl contact met experts als het gaat om lekker eten. Want niet alleen verrassend eten, maar ook vooral heel lekker eten vinden wij belangrijk. Als zo’n smaakexpert dan niet alleen alles van echt lekker eten weet, maar ook nog eens een eigen restaurant opent dan staan wij natuurlijk direct op de stoep. Toen hij foodplatform Foodini startte wisten wij het eigenlijk al: die Seger, die moeten we in de gaten houden! Gelukkig had hij even tijd voor onze reporter...

1. Mijn favoriete gerecht is...

Mensen die mij kennen gaan dit antwoord van ver zien aankomen: mijn favoriete gerecht is ceviche! Ik ben er zelfs zo dol op dat ik over een paar maandjes mijn eigen ceviche restaurant ga openen, genaamd Sjefietshe.

2. Amsterdam of Rotterdam als food capital?

Op dit moment Amsterdam, maar als "wij" niet oppassen gaan "zij" ons zeker voorbij. Ik ben laatst met een drankmerk op foodtour door Rotterdam gegaan en was echt flink verrast. De stad heeft zo'n gave vibe en de restaurants waren echt lekker bezig. Maar hé, als "echte" Amsterdammer geef ik dit natuurlijk nooit toe, dus beschouw het voorgaande maar als nooit gezegd.

3. Het restaurant dat mij het meest verrast heeft ooit is...

Bar Alt in Amsterdam. De manier waarop zij foodpairing doen met bier en eten op sterrenniveau was echt ongelofelijk. Ik hou van bier, ben dol op speciaalbier en had dus wel een idee dat ik het wat zou vinden. Maar de manier waarop bier gepaard ging met de gerechten was zo ontzettend verrassend dat ik na 8-gangen + speciaal biertjes wel kon huilen van geluk (of kwam het toch door de biertjes?)

4. Mijn favoriete dinergezelschap is...

Ik ga hier te veel mensen voor de kop stoten als ik één iemand noem, dus deze laat ik even in het midden.

5. Ik vind Verrassingsdiner.nl te gek omdat...

Als je vaak uiteten gaat is het dus echt verdomde leuk om je te laten verrassen. Mijn vriendin en ik waren de hele dag in spanning wat het zou worden, goede spanning natuurlijk dan he. Uiteindelijk krijg je dat mailtje met de locatie en ik kan je vertellen: dat viel niet tegen. Die meiden van Verrassingsdiner.nl snappen het wel.

 

Meer Seger? Volg hem op InstagramAD
BNR
Entree logo
Footness logo
Misset Horeca logo
Parool logo
Sante logo
ylbb logo
Bookdinners logo