Stadstranden Amsterdam en Rotterdam!

Stadstranden Amsterdam en Rotterdam!

De maand augustus moet nog beginnen en dat betekent dat de kans op stranddagen nog ruim aanwezig is! Woon jij nu net als team Verrassingsdiner.nl in de stad en duik jij bij mooi weer liever direct in het water in plaats van dat je in de file gaat staan? Lees dan snel verder, want wij tippen deze keer de leukste stadstranden van zowel Rotterdam als Amsterdam. Vamos!

 

Amsterdam Roest/Noordkust

Stop de persen! Amsterdam Roest, bekend van legendarische strandfeestjes, verhuist naar Amsterdan Noord en wordt dan Noordkust. Een creatieve plek aan de Amsterdamse kust die niet alleen meer bekend zal staan om horeca en feest, maar ook als ruimte voor creatieve geesten. Zolang er ook nog ruimte is voor foodies, zijn wij dik tevreden.

 

Strandzuid

Deze locatie vlakbij Amsterdam RAI, blijf wél een bekende eventplek. Zelf gaan we iets iets beter gestyled heen dan dat we naar andere stadstranden gaan. Dat is leuk, want deze spot ziet er super verzorgd uit. Ook kun je er volop genieten van lekkere happen en drankjes. Ja, wij zijn om.

 

Pllek

Rauw, industrieel en een strand met ballen! Plekk biedt een leuke kaart (daar kijken wij natuurlijk direct naar!) en een panoramisch uitzicht op het IJ. Soms live muziek, soms helemaal niets. Een plek om met je vriendinnen heen te gaan, maar net zo makkelijk met het gezin.

 

Dok Amsterdam

Dok Amsterdam is ook verhuisd en wel van West naar Zuid. De oude Renaultgarage aan de Joan Muyskenweg biedt nu ook een stadsstrand. Op de parkeerplaats waar de garagebezoekers parkeerden is 173 m3 zand gestort. De slippers kunnen worden aangetrokken! Bij slecht weer duikt iedereen lekker de garage in. Goed voor elkaar vinden wij!

 

En door naar Rotterdam!

 

De Kralingse Plas

Bij het Kralingse Bos vind je natuurlijk de Kralingse Plas. Een ideale plek om de zon te aanbidden en dat vinden meer Rotterdammers! Deze plek wordt namelijk goed bezocht. Door de vele bomen zijn er ook genoeg plekken in de schaduw. Good to know: op een aantal plekken in het Kralingse Bos is het toegestaan om te barbecueën.

 

Strand van Nesselande

Een bekende spot in Rotterdam-Oost! Hier werd een paar jaar geleden een zandstrook aangelegd aan de Zevenhuizerplas. Rotterdammers zijn hier tijdens zonnige dagen helemaal in hun sas. De supermarkt zit om de hoek en voor een ijskoud drankje vinden wij dit geen probleem.

 

Na jouw stranddag geen zin meer om te koken? Boek hierrr jouw verrassingsdiner!

 

Sabrina Vader - 16 juli 2019AD
BNR
Entree logo
Footness logo
Misset Horeca logo
Parool logo
Sante logo
ylbb logo
Bookdinners logo