Smaakmakers om te volgen!

Smaakmakers om te volgen!

Je kent ze wel: foodbloggers, chefs en influencers die constant te vinden zijn op de leukste plekken van de stad. Echte smaakmakers, die feilloos weten bij welk restaurant je moet zijn bij verschillende gelegenheden. Ook team Verrassingsdiner.nl volgt hen op de voet! Hoe handig zou het zijn als al deze smaakmakers op een plek te vinden zijn? Op BookDinners vind je ze allemaal en kun je ook je eigen hotspot lijstje samenstellen! Wij lichten een aantal namen uit die volgens ons niet aan jouw lijstje mogen ontbreken.

De Buik. hét food gerelateerde platform in Rotterdam en Amsterdam, met veel aandacht voor (nieuwe) restaurants, lunchcafés, eethuisjes, bars en clubs. Het platform is al heel populair in Rotterdam en is er ook op uit om Amsterdam te veroveren. Dat gaat ze lukken, want de Buik komt overal!

Your Little Black Book is het platform waar persoonlijke tips en ervaringen worden gedeeld over de leukste plekken in Amsterdam en andere steden. Ook buiten de stadsgrenzen is de website van Anne bekend.

De mannen van Cityguys is het altijd feest. Zij willen mensen zoveel mogelijk bij elkaar brengen op toffe locaties. Zonder poespas en met een grote dosis humor.

HTSPT inspireert op het gebied van food, lifestyle en travel. Zowel nationaal als internationaal. De naam zegt het al: een platform vol hotspots!

Ook benieuwd naar de hotspots van bekende chefs? Volg ze via de Smaakmakerspagina op BookDinners!

Op het restaurantplatform van BookDinners vind je lijstjes van specifieke smaakmakers, maar ook restaurants per categorie. Handig, als je op zoek bent naar favorieten in Utrecht, hotspots met een mooie binnentuin, oesterhotspots in Breda en ga zo maar door.

Laten wij van Verrassingsdiner.nl nou ook de eer hebben gekregen als Smaakmaker gekroond te zijn! Team Verrassingsdiner.nl  tipt parels via de lijstjes Verrassend uiteten in Amsterdam en Verrassend uiteten Rotterdam. Alle hotspots verenigd op een plek? Check onze pagina op BookDinners.nl! Enne… kun je dan nog niet kiezen? Boek dan gewoon een verrassingsdiner via ons, dan kiezen wij voor je ;-)AD
BNR
Entree logo
Footness logo
Misset Horeca logo
Parool logo
Sante logo
ylbb logo
Bookdinners logo