Nieuwe hotspots in Rotterdam

Nieuwe hotspots in Rotterdam

Rotterdam blijft verrassen en vernieuwen. Ongeveer twee jaar geleden zagen de internationale lijstjes (Lonely Planet, Wall Street Journal) wat echte Rotterdammers al jaren weten: Rotterdam is booming! Nieuwe concept stores, koffiezaakjes en restaurants schieten als paddenstoelen uit de grond. Vandaag tipt Team Verrassingsdiner.nl weer een aantal leuke nieuwe hotspots in Rotterdam.

Vegan Junk Food Bar

Het duurde even voordat het concept uit Amsterdam ook in Roffa is overgevlogen, maar het is zo ver! Elke dag is deze Junk Food bar geopend vanaf 12 uur om heerlijk kleurrijke Vegan gerechten te nuttigen. Zelfs als niet-Vegan vonden wij het interieur heel tof en hebben we uiteraard ook heerlijk gegeten.  

Jack Bean 

De tijd dat vegetariërs alleen een salade met geitenkaas konden bestellen, ligt gelukkig ver achter ons. Steeds meer chefs beseffen dat de nieuwe generatie, die flexitariër is, steeds groter wordt. Vegetarische en vegan gerechten zijn steeds meer gemeengoed op iedere menukaart. Nieuwe hotspot Jack Bean speelt hier goed op in en heeft zelfs een hele plantaardige kaart. Burgers, brownies, zelfs een vegan mac&cheese vind je hier op het menu. Helemaal goed voor de meatless monday!

Onefit pop-up gym 

Voor dit leuke initiatief moet je er nog snel bij zijn; tot en met 2 november heeft OneFit een heuse eigen gym op Centraal Station geopend. Van hardlooptrainingen tot yoga en van hoelahoopen tot en met toffe dance work outs; iedereen kan zich inschrijven om hier een lesje mee te pakken en fit aan de herfst te beginnen.

Kate Urban Market & Cafe 

Op Katendrecht vind je misschien wel de meeste nieuwe hotspots in Rotterdam. Deze wijk is happening met de vele leuke restaurantjes op het Deliplein, de Fenix Food Factory en in de zomer een cheesecake festival. Recent opende Kate Urban Market & Cafe; een super leuk zaakje waar je naast heerlijke tosti’s en koffie terecht kunt voor een leuk cadeautje.

Sapbar Sajoer Blijdorp 

Sajoer ken je misschien al van de lekkere sapjes en de acai bowls op de Pannekoekenstraat. Na dit succes kon een tweede vestiging in Blijdorp niet uitblijven. Ook op de Statenweg kun je nu 7 dagen per week terecht voor jouw healthy ontbijt, lunch of tussendoortje.

 

En ben je een beetje overweldigd door al die nieuwe hotspots in Rotterdam? Je kunt natuurlijk ook een diner boeken via ons, dan weet je zeker dat je op een leuke hotspot terecht komt!

Update 21 augustus 2019AD
BNR
Entree logo
Footness logo
Misset Horeca logo
Parool logo
Sante logo
ylbb logo
Bookdinners logo