Mooie voornemens 2021

Mooie voornemens 2021

Het is de laatste dag van 2020, wat een jaar. Wij denken dat iedereen dit op zijn of haar eigen manier heeft beleefd, dus zullen niet te veel terugblikken maar juist vooruitkijken! Het einde van een jaar betekent namelijk voor veel mensen een nieuw begin, met mooie plannen en voornemens. Meer bewegen, minder snacken of een stuk liever zijn voor de mensen om ons heen, blijven populaire voornemens voor velen. Met onderstaand lijstje gaan we je op weg helpen om een aantal mooie voornemens te concretiseren, want 2021 kan bijna alleen maar beter worden… toch ;)?

 

Mooie voornemens 2021

 

1.     Stap stoer 2021 in

Wil je echt eens iets heel anders en spannends proberen en jezelf eens uitdagen? Op Texel kun je prachtig skydiven. Niet alleen mega stoer om te kunnen vertellen, maar ook een gave uitdaging voor jezelf. Natuurlijk kun je ook een andere spannende activiteit bedenken, lekker uit jouw comfortzone. Zo kun je 2021 zeker aan!

 

2.     Verander eens van sportactiviteit! 

Misschien ga je al hartstikke lekker op je wekelijkse rondje hardlopen en je bootcamp les in het park. Maar verandering van je gewoontes wilt je lichaam soms juist dat laatste zetje in de juiste richting geven! Begin in 2021 eens met een heel ander soort sport. Ben je normaal zen op je yogamat? Probeer dan eens een proeflesje van een vechtsport! Doe je normaal series pull-ups in de sportschool? Probeer dan juist eens een pilates lesje. Je spieren zullen je dankbaar zijn, want juist afwisseling in bewegingen is goed voor je!

 

3.     Minder vlees

Woensdag, gehaktdag? Gooi je vastgeroeste eetgewoontes eens helemaal om door een week vegetarisch te eten. In jhet nieuwe jaar wat extra groente en fruit binnen krijgen kan sowieso geen kwaad en het dwingt je weer eens anders na te denken over je boodschappen. Wellicht bevalt het je heel goed!

 

4.    Spreek af met iemand die je nog niet zo goed kent 

In 2020 hebben we gezien hoe gek het sociale leven omgegooid kan worden. Het ene moment stond je als een paradijsvogel in de bar, het volgende moment zag je maandenlang enkel jouw trainingspak. Ook ons sociale netwerken is in 2020 waarschijnlijk minimaal uitgebreid, hoogstens met een buur die je wat vaker hebt gezien. Maar juist het afspreken met vrienden en kennissen zorgt voor een fijne ontspanning! Sta in 2021 eens meer open voor nieuwe contacten, plan eens tijd in met die aardige collega; wie weet ben je in 2021 weer een nieuwe vriendschap rijker.

 

5.    Tijd voor je liefdesleven

Ben je happy in love? Geluksvogel! Meestal na de eerste verliefde periode wilt de spanning wel eens gaan inzakken, zeker na een jaar als 2020. En ja, wat doe je dan? Tijd om de spanning weer eens op te voeren en te zorgen dat je samen een mooi 2021 tegemoet gaat. Fantaseer alvast samen een stedentrip om na de versoepelingen te maken of maak samen een bucketlist! De liefde nog niet gevonden? Dwing jezelf dan eens de liefde op een andere manier te vinden! Die apps die je wellicht al jaren verafschuwd brengen toch zo nu en dan een verrassende match teweeg.  

 

6.    Boek een diner bij Verrrassingsdiner.nl

We hebben het afgelopen jaar het uiteten gaan allemaal erg gemist. Nooit hebben we zoveel besteld of gekookt en aan de eettafel gedineerd. Juist het uiteten gaan, de beleving in een restaurant, maakt dineren spannend! Geef in 2021 de regie een avondje uit handen met het boeken van een verrassings diner. Tot twee uur van tevoren blijft het een verrassing waar je die avond gaat dineren. Zo begin je je 2021 in ieder geval verrassend! Wist je dat je zelfs een jaar arrangement kunt boeken, zo ben je zeker dat je in heel 2021 elke maand een spannend diner gepland hebt staan!

 

31 dec 2020 - CindyAD
BNR
Entree logo
Footness logo
Misset Horeca logo
Parool logo
Sante logo
ylbb logo
Bookdinners logo