banner

Kerst wishlist

It’s the most wonderful time of the year! Ho ho ho, ben je aan het duimen voor een witte kerst? Wie weet word je wens dit jaar werkelijkheid. Maar hoewel we geen invloed hebben op de weergoden, hebben we des te meer invloed op wat we op ons verlanglijstje zetten. Team SurpriSeat helpt je aan wat ideeën voor op je kerst wishlist.

Kerst wishlist 2019

Een lekker theetje 

Thee saai om als cadeau te vragen? Dan heb je de verse theetjes van Kusmi thee nog niet geprobeerd! De thee van Kusmi is heerlijk verwarmend en hebben qua smaak voor ieder wat wils. Team SurpriSeat is dol op de Russian Earl grey met bergamot en citroen.

Goed voor het milieu 

Baal je ook zo als je weer in de rij staat voor de supermarkt en een plastic tasje moet aanschaffen? Zonde voor het milieu en je portemonnee! Wedden dat je met zo’n vrolijk tasje van Susan Bijl je eigen tasje niet meer zo snel vergeet.

Wie schrijft, blijft 

Zin om je plannen voor 2019 op papier te zetten? Moleskine heeft een prachtige collectie met notitieboekjes en agenda’s waarin jij al je dromen en ideeën voor 2019 in kwijt kunt. Deze collectie is o.a. verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

Brrrr 

De decembermaand is meestal nog wel goed te doen met vele etentjes en gezelligheid, maar daarna duurt het nog lang tot de lente aanbreekt. Vraag een leuke sjaal voor kerst zodat je de koude winter goed doorkomt. Deze sjaal van Sissy Boy staat goed bij bijna iedere outfit.

SurpriSeat cadeaukaart 

Vraag je liever een ervaring dan weer iets materialistisch? Vraag een SurpriSeat cadeaukaart voor kerst! Je kunt daarmee een avondje dineren in Amsterdam of Rotterdam boeken en hoort pas twee uur van te voren waar je gaat dineren. Ook wat je krijgt blijft een verrassing tot het voor je op tafel staat. Ervaren is het nieuwe hebben ;)

Probeer Verrassingsdiner!

Boek nu

AD
BNR
Entree logo
Footness logo
Misset Horeca logo
Parool logo
Sante logo
ylbb logo
Bookdinners logo