Indruk maken met een verrassende avond

Indruk maken met een verrassende avond

Of Valentijn weer in aantocht is of niet; een verrassend diner op z’n tijd is altijd feest. ’’Eten is liefde’’, is ons motto bij Verrassingsdiner.nl. Tijdens een diner is er tijd om samen te zijn, te delen en te luisteren naar elkaar. Een diner kan verschillende redenen hebben die de sfeer bepalen. Voor Valentijn mik je op een romantisch diner, terwijl je met collega’s gaat eten om jullie band op zakelijk gebied te versterken. Hoe dan ook, wanneer de avond verrassend verloopt, zal het veel langer positief bij blijven!

Indruk maken met een verrassende avond

Hoe zorg je dat een diner prikkelend is voor de zintuigen en een keer anders dan normaal? Hoe maak je een diner echt verrassend, zodat je date of jouw collega’s hier nog langer over napraten?

Lees de volgende tips over hoe je indruk maakt met een verrassend verrassende avond!

  • Bestel alleen maar gerechten van de kaart die je nog nooit hebt gegeten
  • Kies een gerecht voor elkaar en zeg niets tot het gerecht op tafel komt
  • Vraag de chef om een verrassingsmenu samen te stellen
  • Neem een wijn- of bierproeverij passend bij de gerechten die je gaat eten. Drink je geen alcohol? Probeer eens een mocktail!
  • Maak een restaurant tour! Eet je voor-, hoofd- en nagerecht bij steeds een ander restaurant
  • Eet je eerste hap geblinddoekt (of met je ogen dicht) en omschrijf wat je proeft
  • Boek een verrassingsdiner (makkelijkste optie;)!

Voor team Verrassingsdiner.nl is een diner verrassend als je een nieuwe ontdekking opdoet op het gebied van dineren. Dat kan eten zijn op een nieuwe locatie, of door een gerecht voorgeschoteld te krijgen dat je nog nooit hebt gegeten. Een combinatie hiervan is natuurlijk het allerleukste!

Deel samen de spanning, smaken en beleving: dan wordt het pas een verrassende avond! Het enige waar we rekening mee houden zijn eventuele allergieën, maar vanaf daar spring je in het diepe. Uitermate geschikt voor Valentijn trouwens. Een restaurant dat door ons is getest en het Surprise-keurmerk heeft gekregen. Zo hoeft geen van jullie die moeilijke keuze op zich te nemen om te reserveren bij het perfecte restaurant voor die avond.

Snel boeken dus!AD
BNR
Entree logo
Footness logo
Misset Horeca logo
Parool logo
Sante logo
ylbb logo
Bookdinners logo