Hotspots Kop van Zuid Rotterdam

Hotspots Kop van Zuid Rotterdam

Het is misschien wel een van de drukst bebouwde stukjes Rotterdam; in ieder geval de hoogte in: de kop van zuid! Is de ene (woon)toren net klaar; wordt de volgende alweer gebouwd! En met zoveel inwoners kunnen leuke hotspots natuurlijk niet achter blijven. Team Verrassingsdiner.nl zette de leukste adresjes voor je op een rijtje.

Hotspots Kop van Zuid Rotterdam 

NY Basement 

Hotel New York is een begrip binnen en ver buiten Rotterdam – maar kennen jullie de NY basement al? Deze cocktailbar annex restaurant ligt onder Hotel New York en hier drink je geweldige cocktails terwijl je je in het New York van de jaren ’20 waant. Aanrader!

HMB 

Eten met het allermooiste uitzicht van Rotterdam doe je niet op de Euromast maar ‘gewoon’ op de kop van zuid. In de Rotterdam (het gebouw, niet de stad) vind je restaurant HMB; hier dineer je niet alleen waanzinnig lekker, ook heb je een prachtig uitzicht op de Erasmusbrug.

By Ami – Urban Bistro 

Net geopend op de kop van zuid is By Ami – een urban bistro waar je terecht kunt voor allerlei heerlijkheden. Wij zijn vooral benieuwd naar de High Gin! Weer eens wat anders dan een High Tea of High Wine. Je kunt hier trouwens ook terecht voor een ouderwets broodje kroket.

De Foodhallen 

Zin in Mexicaans maar je huisgenoot heeft liever een burger? Geen probleem, in de Foodhallen vind je meer dan tien verschillende wereldkeukens onder één dak. Persoonlijk zijn wij erg fan van de tonijnpizza van La Pizza en de bouillabaisse van Pulpo.

Hotel Bruno 

Er zijn zoveel hotspots Kop van zuid Rotterdam, dat je er makkelijk meer dan een dag kunt doorbrengen. Logeren doe je dan bijvoorbeeld in het net geopende Hotel Bruno. Boek een van de kamers met een terras voor een heerlijke citytrip!

Benieuwd of wij van Verrassingsdiner.nl ook een restaurant op de Kop van Zuid in ons repertoire hebben zitten? Dat verklappen we natuurlijk niet. Maar boek een verrassingsavond bij ons en wellicht kom je er achter.

 AD
BNR
Entree logo
Footness logo
Misset Horeca logo
Parool logo
Sante logo
ylbb logo
Bookdinners logo