Hotspots Katendrecht Rotterdam

Hotspots Katendrecht Rotterdam

Rotterdam is hip en happening; de stad wordt steeds leuker! Een van de wijken die de afgelopen jaren misschien wel het meest in aantal hotspots gegroeid is, is Katendrecht. Team Verrassingsdiner.nl zette de leukste zaakjes voor jullie op een rij.

Hotspots Katendrecht Rotterdam 

In vroegere jaren stond deze buurt bekend als ruw en ruig; tegenwoordig waan je je soms op vakantie in Frankrijk, zeker als je ’s avonds, wanneer de gekleurde lampjes beginnen te schijnen, over het Deliplein wandelt.

Kopi Soesoe 

Is het een lunchroom? Is het een poppodium? Kopi Soesoe is in ieder geval een hele fijn fijne plek op het Deliplein waar je terecht kunt voor heerlijke pannenkoekjes, bijzondere tosti’s en op zijn tijd een muzikale versnapering. Houd hiervoor het muzikale programma in de gaten.

Bistrot du Bac 

Bij Bistrot du Bac waan je je echt in het mooie Frankrijk. Niet alleen het interieur doet Frans aan, ook de menukaart staat bomvol klassieke gerechten. Bij je stokbroodje vooraf krijg je natuurlijk Franse boter en daarna wordt het lastig kiezen tussen soles meunières of een steak tartare. Sla in ieder geval niet de crème brulee over wanneer deze op de kaart staat!

Bleij 

Van Frankrijk reizen we verder naar Italië. Bij Bleij krijg je het gevoel een Italiaanse dorpje binnen te zijn gelopen. De pasta’s zijn enorm en enorm lekker. Tip van Team Verrassingsdiner.nl: de pasta met room, Italiaanse worst en eekhoorntjesbrood is niet te doen, zo lekker. Glaasje Primitivo erbij en je hebt een top avond. Fenix Food Factory icoon van Katendrecht is momenteel toch wel de Fenix Food Factory. In deze oude havenloods richten in 2014 een aantal ondernemers de Fenix Food Factory op. Je kunt er terecht voor Kaapse biertjes, je dagelijkse boodschappen of een mooi boek over Rotterdam. In deze nazomer is het heerlijk vertoeven aan het water, binnen in de FFF vul je eerst je borrelplankje met kaasjes en andere lekkernijen. Genieten maar!

Theater Walhalla 

Meer trek in cultuur? Theater Walhalla heeft een waanzinnig goed programma waar menig artiest zijn try-outs speelt. Het theater is met nog geen 100 zitplaatsen kleinschalig te noemen en dat zorgt voor een intieme sfeer, of je nu naar een cabaretvoorstelling of toneelstuk komt kijken. Aanradert!

Benieuwd of wij van Verrassingsdiner.nl ook een restaurant in Katendrecht in ons repertoire hebben zitten? Dat verklappen we natuurlijk niet. Maar boek een verrassingsavond bij ons en wellicht kom je er achter. 

Door Daily Lin  - 28 oktober 2018AD
BNR
Entree logo
Footness logo
Misset Horeca logo
Parool logo
Sante logo
ylbb logo
Bookdinners logo