Hotspots in Amsterdam

Hotspots in Amsterdam

Hoera, sinds 14 november kun je niet alleen meer in Rotterdam een verrassend diner boeken via Verrassingsdiner.nl ook in Amsterdam kun je tegenwoordig een verrassend avondje bij ons boeken. Om dat te vieren zetten we een aantal van onze favoriete hotspots in Amsterdam voor jullie op een rij! 

Hutspot 

Op twee locaties in Amsterdam vind je Hutspot! Hier moet je zijn voor mooie lifestyle boeken, innovatief design en bewuste fashion. En dat gezellige interieur in de koffie corner? Dat is gewoon te koop en mag je zelfs direct meenemen! Breng snel een bezoekje aan de van de Woustraat of Rozengracht en je bent weer helemaal bij op het gebied van trends van wonen, leven en mode.

Bar Moustache 

Zin in Italiaans? Bar Moustache is dé hotspot op de Utrechtsestraat waar je zijn moet voor de echte Italiaanse keuken. Er wordt bij Bar Moustache alleen gewerkt met (h)eerlijke producten en verse ingrediënten. De pizza's worden bij Bar Moustache bereidt op traditionele wijze in de steenoven. Loopt het water je al in de mond?

4850 

In Amsterdam Oost schieten de spannende nieuwe plekken als paddenstoelen uit de grond. Twee Zweden verhuisden naar Amsterdam en openden hier samen 4850 – een prachtige nieuwe wijnbar, waar er meerdere champagnes per glas zijn te bestellen. Wij weten wel waar we dit weekend gaan proosten. Cheers!

Cecconi’s 

Kennen jullie Cecconi’s in Amsterdam al? Alleen al voor het schitterende interieur is deze plek de moeite van het bezoeken waard. Kom voor het interieur, blijf voor de geweldige menukaart. De huisgemaakte pasta’s en de gerechten uit Noord-Italië zijn stuk voor stuk verrukkelijk. 

Met nog zoveel hotspots in Amsterdam te ontdekken is team Verrassingsdiner.nl zeer content met het feit dat ze nu ook in de hoofdstad te vinden zijn. 

Enne wil je niet van te voren weten waar je gaat eten in Amsterdam? Dan boek je natuurlijk een van onze verrassingsdiners.

Door Daily Lin  - 16 november 2018AD
BNR
Entree logo
Footness logo
Misset Horeca logo
Parool logo
Sante logo
ylbb logo
Bookdinners logo