Eerste date in Amsterdam of Rotterdam

Eerste date in Amsterdam of Rotterdam

Heb je binnenkort een eerste date in Amsterdam of Rotterdam op de planning staan? Wat leuk en spannend! Of het nu een blind date is, een date met een collega die je stiekem al heel lang leuk vindt of een eerste afspraakje via Tinder, het blijft toch spannend! Met deze tips maak je je eerste date in ieder geval iets minder ongemakkelijk!

Eerste date in Amsterdam of Rotterdam

You never get a second chance to make a first impression Hoewel een leuke klik en een fijn karakter natuurlijk heel belangrijk zijn, het oog wil ook wat! Een frisse adem, een leuke outfit, besteed wat extra tijd aan je uiterlijk. Wedden dat je dan ook meer op je gemak voelt? Bereid je voor; wat kun je achterhalen op social media over je eerste date? Het kan natuurlijk een band scheppen als je erachter komt dat jullie allebei dol zijn op kite surfen. Maar pas wel op; per ongeluk een foto uit 2014 liken waar zijn/haar ex op staat, is wat minder makkelijk uit te leggen.

Ga iets doen wat leuke gesprekstof geeft Iedereen kent wel die eerste ongemakkelijke minuten waarin het gesprek nog niet meteen los komt. Iets leuks doen wat voldoende gesprekstof geeft kan daarbij helpen. Boek bijvoorbeeld jullie eerste date bij Verrassingsdiner.nl, een unieke ervaring die meteen voor wat gespreksstof zorgt. Enne als het een geslaagde date is dan horen we dat natuurlijk graag! Een andere leuke eerste date is bijvoorbeeld een lesje kitesurfen, schaatsen of samen naar een wijnproeverij. Een activiteit die jullie beide leuk vinden maakt de sfeer meteen wat meer relaxt, wat de date, en de kans op een vervolg daar op, ten goede komt.

En klikt het nou echt ontzettend? Boek dan elke anniversary een verrassingsdiner bij ons, en weet zeker dat je een heerlijke avond op de planning hebt staan! 

Door Daily Lin  - 22 november 2018AD
BNR
Entree logo
Footness logo
Misset Horeca logo
Parool logo
Sante logo
ylbb logo
Bookdinners logo