De leukste bars in Rotterdam

De leukste bars in Rotterdam

De dagen worden korter, de nachten langer en kouder. Je kunt je natuurlijk op de bank onder een dekentje verstoppen, maar daar wordt het niet per se gezelliger van. Team SurpriSeat zet de leukste bars in Rotterdam voor je op een rijtje. Voor als je toch het gure winterweer wil trotseren voor een leuk avondje uit.

De leukste bars in Rotterdam 

Wijnbar Het Eigendom 

Op de Witte de Withstraat vind je wijnbar het Eigendom. Je kunt hier terecht voor lunch en diner maar wat ons betreft kom je hier vooral voor de waanzinnige wijnkaart. Onze favoriet? De Sauvignon Blanc uit Marlborough Nieuw Zeeland is een feestje in je mond!

Bar Z 

Hidden in plain sight – deze Engelse uitdrukking beschrijft eigenlijk Bar Z het beste. Verborgen in het Witte de Withkwartier vind je deze bar. Kun je hem vinden? Neem dan je beste vrienden of je eerste date mee naar deze bar voor een bijzonder avondje uit. Aanraders? De gehele cocktailkaart!

De Gele Kanarie 

Zin om lekker te borrelen zonder poespas? Bij de Gele Kanarie zou één drankje na werktijd best kunnen uitlopen tot een hele gezellige avond tot in de vroege uurtjes. 

Belgisch Biercafé Boudewijn 

Lang voordat speciaal biertjes hip werden, was daar al Belgisch Biercafé Boudewijn op de Nieuwe Binnenweg. Met meer dan 24 bieren op de tap en meer dan 200 op de fles zit hier voor iedere bierliefhebber wel iets tussen. 

Honger gekregen van al die lekkere drankjes? Voor of na het borrelen kun je natuurlijk heerlijk eten in Rotterdam. Zin om verrast te worden? Reserveer dan een tafeltje via SurpriSeat en ontdek pas 2 uur van te voren waar in Rotterdam je gaat dineren. Je kunt altijd een bepaalde keuken uitsluiten of aangeven dat je vegetarisch wil eten. 

Benieuwd naar ervaringen met SurpriSeat? Lees een van de reviews  hierAD
BNR
Entree logo
Footness logo
Misset Horeca logo
Parool logo
Sante logo
ylbb logo
Bookdinners logo