De horeca is gesloten

De horeca is gesloten

De horeca is momenteel gesloten, mensen blijven thuis en we stellen feestjes en andere evenementen uit. Verschrikkelijk, alhoewel de gezondheid van iedereen het hoogste prioriteit heeft, is dit ook een lastige periode geworden voor onze directe partners: de restaurants.

Daarom helpt team Verrassingsdiner.nl met een actieplan!

Samen sterker

Vanuit Verrassingsdiner.nl hebben wij direct nagedacht hoe wij onze restaurants kunnen helpen, want we weten niet hoelang dit gaat duren en wat voor effecten dit heeft op de economische gezondheid van het restaurant. Daarom bedachten we ons juist te gaan richten op het verkopen van diners voor in de toekomst. Want zodra de deuren van de horeca weer kunnen openen, willen wij jullie direct weer kunnen verrassen, maar ook de restaurants weer snel op weg helpen! Een win-win situatie dachten wij!

Hoe pakken we dit aan?

Alle gasten die een diner boeken verdelen we straks onder de restaurants, zo verspreiden we de tafels en helpen we de geselecteerde verrassingsrestaurants met onze gasten. Onze gasten hebben ook weken thuis gedineerd, dus die zijn juist klaar voor een verrassing… Enkel dineren bij je vaste plekken is op den duur ook niet meer zo spannend, dus… durf jij het aan?

Meedoen en de horeca steunen?

Wil jij lokale restaurants helpen er snel weer bovenop te komen? Let dan goed op! Want vanuit Verrassingsdiner.nl bieden we een korting aan, uit eigen zak.

Die korting bieden we aan onze gasten die nu de restaurants het vertrouwen geven alvast te boeken, zonder dus een exacte datum te weten wanneer dit nog plaatsvindt. Deze vooruit boeking belonen we dus door een korting van € 7,50 van het bedrag af te halen. Wij willen hiermee bij heropening van de horeca vele deelnemende restaurants ondersteunen door onze boekingen te verdelen onder de geselecteerde verrassingsrestaurants. Zo weet je zeker dat je lekker zult dineren, maar ook meerdere zaken helpt en niet enkel het meest bekende restaurant van de wijk!

Wij hebben nauw contact met onze partners en weten daardoor ook precies welke hotspot een tafeltje goed kan gebruiken, zo verdelen we effectief de verrassingsdiners over de leukste plekjes. 

Klaar om mee te doen? 

  • Klik op de "boek nu" knop
  • Vul het menu in
  • Beslis later de datum van het diner
  • Vul op het betaald overzicht bij promocode in : Support 
  • Gelukt! Zodra de horeca opengaat, zul jij verrast worden met een diner.


AD
BNR
Entree logo
Footness logo
Misset Horeca logo
Parool logo
Sante logo
ylbb logo
Bookdinners logo