De beste nieuwkomende restaurants in Nederland

De beste nieuwkomende restaurants in Nederland

Gisteravond waren de Awards van The Fork voor de beste nieuwkomende restaurants in Nederland. Alle genomineerden zijn door verschillende chefs genomineerd, waar uiteindelijk en mooie lijst van 31 nieuwkomers uit zijn gekomen.

Maandagavond 16 september 2019 was het zover: de live uitreiking in Het Sieraad in Amsterdam.

 

De top drie nemen we met je door!

 

Op nummer drie: The Lemon Tree in Deventer

Dit gastronomisch restaurant uit Deventer is genomineerd door chef Martin Kruithof. Het heeft gewonnen door de gezellige sfeer en het feit dat je direct aan de keuken plaatsneemt. Een heerlijk restaurant om een mooie avond te spenderen!

Op nummer twee: Vandal in Rotterdam 

Dit restaurant is voor ons een bekende plek, wat komen wij hier graag om een bijzondere avond te beleven! Vandal staat bekend om de combinatie van heerlijke gerechten uit een fusie van de Japanse en Mediterrane keukens en haar bijzondere stylish street art interieur. Zodra je de trap afloopt het restaurant in, begeef je jezelf in een geheel nieuwe dimensie, we love it! Wij begrijpen helemaal waarom chef Fred Mustert dit Rotterdamse restaurant heeft genomineerd!

Maar dan de winnaar, op nummer één: Frenchie in Haarlem

Deze nieuwkomer aan de Gedempte Oude Gracht in Haarlem is een heel laagdrempelig restaurant, waar de veel verse gezonde gerechten serveren, die vooral erg lekker gekruid zijn! Je kunt er de gehele dag terecht voor zowel je ontbijt als een heerlijk diner. We hebben ons laten vertellen dat de taco’s ook een echte aanrader zijn! Chef Dennis Kuiper heeft deze nieuwkomer genomineerd en Team Verrassingsdiner.nl zal ook zeker binnenkort een bezoekje brengen aan deze winnaar. Good job guys!

 

Benieuwd bij welke winnaars jij terecht komt met een verrassingsdiner?

Boek dan nu jouw diner en ontdek het!AD
BNR
Entree logo
Footness logo
Misset Horeca logo
Parool logo
Sante logo
ylbb logo
Bookdinners logo