banner

Culinaire kerstboom

De feestdagen staan voor de deur! De Kerstboom mag de huiskamer weer in en de champagne staat op ontploffen. Het is feest in de keuken, dus waarom dan niet in de Kerstboom? Maak je kerstboom eens verrassend gezellig! Team SurpriSeat helpt je vooruit met inspiratie.

Team SurpriSeat vond deze parels, waardoor je direct wilt beginnen met versieren. Van een donut kersthanger tot hamburger, De Bijenkorf heeft de smaak te pakken. Je kerstboom ziet er binnen no-time uit om te smullen. Houd jij van deze kleurrijke aanpak? Vergeet dan niet deze disco dip hanger of rode kreeft! Wil je iets rustigere kleuren in de boom, dan heeft De Bijenkorf ook het classy wijnglas.

Ook Sissy-Boy heeft deze culinaire Christmas knallers. Fan van oesters? Dan moet je deze oesterhanger voor de kerstboom checken! Natuurlijk kun de oester mooi laten kleuren met dit gouden pareltje van een croissantje. Hoe leuk!

Ben je meer een pittig type? De rode Spaanse peper kun je dan niet laten hangen! Ga je voor een rood gekleurde boom, kijk dan even naar dit stoere wiskey flesje. Kleurt er lekker bij en natuurlijk een ‘catch for the eye’ in je Kerstboom.

Pas op, een culinaire kerstboom is een hype.. wees er op tijd bij voordat alles uitverkocht is!

Probeer Verrassingsdiner!

Boek nu

AD
BNR
Entree logo
Footness logo
Misset Horeca logo
Parool logo
Sante logo
ylbb logo
Bookdinners logo