7 last-minute kerstcadeaus

7 last-minute kerstcadeaus

Je kent het wel, je hebt het veel te druk met werk. Je bent allang blij dat het je gelukt is om die veel te grote kerstboom op tijd je huis in te krijgen, inclusief versiering. Dan zijn daar ook nog al die kerstborrels en in de tussentijd moet je ook nog kerstcadeaus halen voor je familie en vrienden. Waar je natuurlijk altijd weer veel te laat mee begint natuurlijk. Je wilt dit jaar niet weer met een makkelijk douchesetje aankomen zetten en het liefst de drukke stad vermijden waar heel Nederlands besluit om last minut kerstcadeaus te shoppen.

Daarom staat team Verrassingsdiner.nl voor jou klaar met dit lijstje:

7 last-minute kerstcadeaus 

Maak een snackpakket

Wat zijn de favoriete snacks van je moeder? Grote kans dat je dit wel weet. Veel moeite kost dit cadeau je niet. Het enige wat je hoeft te doen is naar de supermarkt gaan en je mandje te vullen met alles wat ze lekker vindt, stop dit in een leuk tasje en klaar is kees!

Maak een persoonlijke cadeaukaart

Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een kaart. Hier schrijf je op wat je degene geeft, deze kaart is in te wisselen bij jou, met jou en op tijdstip naar keuze. Denk bijvoorbeeld aan een etentje, een ontbijtje op bed, een filmavond of spelletjes avond. Vergeet niet om er een leuk persoonlijk verhaal bij te schrijven!

De slijterij is je beste vriend

Er is vast wel een oom die ontzettend van whisky houdt, een vriendin die gek is op wijn en je vriendje die helemaal ‘in to’ de speciaal biertjes is. Leef je uit in de slijterij, op deze manier heb je gelijk meerdere cadeaus te pakken. Als klap op de vuurpijl er is zelfs kinderchampagne voor je neefjes! De slijterijen zijn er vaak goed in om jouw cadeaus mooi in te pakken, efficiënt: we love it!

Tijdschriften

Iets dat veel mensen niet vaak voor hun zelf kopen, enkel onderweg naar een mooie vakantie. Het leest makkelijk weg, ligt leuk op jouw salontafel en wanneer je de interesses weet van jouw vrienden/familie is dit een perfect cadeau! Hup, naar de kiosk of boekenwinkel en scoor de Autoweek voor je boer, een game-blad voor je neefje en vergeet de Libelle niet voor je moeder!

Staatsloten

Wat zou jij doen met 1 miljoen? Onderweg tijdens je wekelijkse boodschappen scoor je een staatslot voor je geliefden, waarmee jij deze droom een stukje dichterbij laat komen. Tijdens de feestdagen hebben ze hier ook feestelijke envelopjes voor.

Maak een bioscooppakket

Wie houdt er niet van een heerlijke avond film kijken? Maak een pakket om een filmavond compleet te maken. Dit kan met bioscoopkaartjes, maar ook met jouw Netflix account kom je een heel eind. Verpak een sierlijke doos met popcorn, flesje wijn, snacks, lekkere warme sokken, misschien een plaid, een kaartje en voilà!

Laat je verrassen

Houden je familie en vrienden wel van een verrassing en lekker eten? Leg dan een cadeaubon van Verrassingsdiner.nl onder de boom. Zeker weten dat je familie en vrienden deze verrassende avond kunnen waarderen!

 

Shanna de Smit - 17 december 2019AD
BNR
Entree logo
Footness logo
Misset Horeca logo
Parool logo
Sante logo
ylbb logo
Bookdinners logo