5x vegetarisch uit eten in Delft

5x vegetarisch uit eten in Delft

Steeds meer mensen eten vegetarisch. Ze denken aan het welzijn van dieren, milieu of vinden vlees simpelweg niet lekker. Gelukkig zijn er in Delft een heleboel leuke restaurantjes waar je heerlijk vegetarisch kunt eten!

5x vegetarisch uit eten in Delft

Hummus

Bij Hummus zit je gebakken als je heerlijk vegetarisch wilt eten. Ze serveren streetfood uit het Midden-Oosten en de Mediterranen met vleesvervangers van de Vegetarische Slager. Denk aan een kapsalon met vegetarische shoarma, een burger van gegrilde halloumi kaas en tajine met ‘kipstuckjes’. De kaart is ook vriendelijk geprijsd. Voor een hoofdgerecht betaal je rond de €10. Ook als je op zoek bent naar leuke budgetrestaurants in Delft is dit dus een uitstekende keuze!

The Living

Een waar walhalla voor elke vegetariër, want bij The Living eet je 100% biologisch en 100% vegetarisch. Het concept is uniek, want je betaalt voor wat je opschept. Het menu van het buffet wisselt elke twee weken en is naast 100% vegetarisch ook voor 80% vegan.

Húszar

Húszar zit in een prachtig oud pand aan het Schiekanaal waar je zomers heerlijk op de terrasboot kunt zitten. Ze werken met biologische producten die zoveel mogelijk uit de buurt komen. De kaart wisselt regelmatig, maar als vegetariër heb je hier altijd keus genoeg. Denk aan spicy bietensoep, een vegetarische burger en kaasfondue.

Café de V

Uit eten met een gemengd gezelschap? Dan is Café de V een uitstekende optie. Er staan standaard 6 vegetarische gerechten op het menu en ook voor de non-vegetariër is er keuze zat. De kaart wisselt regelmatig, maar staat garant voor een culinair avontuur.

’t Postkantoor

De perfecte uitvalsbasis als je een lange dag hebt geshopt, want ’t Postkantoor zit in hartje centrum. Hoewel de kaart niet erg uitgebreid is, zijn er altijd vegetarische en vegan gerechten. Je hoeft hier ook niet bang te zijn dat je als vegetariër alleen een kale salade kunt bestellen. Zo staat er pulled jackfruit met Aziatische bbq-saus en een vegan laksa bowl op de kaart.

Moeilijk kiezen? Ook als vegetariër kun je bij ons een verrassingsdiner boeken! Wie weet ook binnenkort in Delft!

 

Dewi van Duijn - nov 2019AD
BNR
Entree logo
Footness logo
Misset Horeca logo
Parool logo
Sante logo
ylbb logo
Bookdinners logo