5x favoriete hotelbars in Amsterdam

5x favoriete hotelbars in Amsterdam

Hotelbars zijn hot! Amsterdam kent werkelijk prachtige hotelbars die je echt een keer wilt zien. Denk dus niet dat de drempel te hoog ligt, want alle parels die wij nu noemen kennen uitstekende service en gastvrijheid. Iedereen is welkom, dus haast je!

The Tailor - Grand Hotel Krasnapolsky

In 2017 benoemd tot Best Hotel Bar en wij snappen volledig waarom. Deze spot op de Dam heeft internationale allure en heeft een killer-cocktailkaart! Om de sfeer extra aan te dikken heeft The Tailor ook een uitgebreid sigaren-assortiment. The Cuban Mist cocktail is een absolute must-try als je bij deze hotelbar bent.

Pulitzer’s bar - Pulitzer Hotel Amsterdam

We zijn fan van het Pulitzer Hotel door de unieke ligging op de grachten en de fijne binnentuin waar je een oase van rust vindt midden in de drukte van de stad. De bar in het hotel heeft een rijke historie. In de 17e eeuw kwamen hier kooplieden bij elkaar en die oud-Hollandse geschiedenis is in een modern jasje teruggebracht in het interieur. De cocktailkaart is uitgebreid en de typisch Amsterdamse bites mogen er zeker zijn.

Vault Bar - Waldorf Astoria Hotel Amsterdam

De Vault Bar midden in het Waldorf Astoria Hotel heeft kick-ass cocktailbar met een stunning interieur. Cocktails drinken in een kluis heeft toch een spannend tintje! Het avantgardische cocktail-assortiment en de uitstraling van dit statige hotel geven natuurlijk ook een extra dimensie aan je avond.

Tunes Bar - Conservatorium Hotel Amsterdam

Bij deze bar lijkt het altijd alsof we ons in Londen of New York wanen. Het decor van de bar is werkelijk prachtig door het uitlichten van verschillende spirits. Naast de goede service waar deze bar om bekend staat, serveert chef Schilo Asian tapas in de Tunes Bar. Dit zijn echt kleine kunstwerkjes. Ohja, zei iemand GT? Bij de Tunes Bar hebben ze wel 30 soorten Gin en 8 verschillende tonics!

The Lobby Nesplein - Hotel V

Deze hotspot vindt je midden in het centrum en is een plek waar locals en internationals samen komen. Klassiek gedekte tafels, een sfeervolle open kachel met houtvuur, lederen stoelen en een in het oog springende vintage houten bar. Niet té chique of té hip en daarom misschien wel de juiste hotelbar om mee te starten! Om nog even terug te komen op dat haardvuur… bring your date!

Door Sabrina Vader - 27 november 2018AD
BNR
Entree logo
Footness logo
Misset Horeca logo
Parool logo
Sante logo
ylbb logo
Bookdinners logo