5x de lekkerste pizza’s van Rotterdam

5x de lekkerste pizza’s van Rotterdam

Wie lust er geen pizza? Als kind was dit vast al een van jouw lievelingsmaaltjes! Een écht goede pizza vind je eigenlijk alleen bij restaurants die ze met passie, hart en ziel maken. Daarom helpen wij je een handje en hebben wij een lijstje voor je opgesteld!

 

5x de lekkerste pizza’s van Rotterdam

La Pizza

Met twee vestigingen in Rotterdam heeft La Pizza zichzelf al enige tijd bewezen. La Pizza is een restaurant waar je heerlijk kunt tafelen en naast heerlijke pizza’s ook kunt genieten van een goed glas wijn. Zijn wij geen verrassingsrestaurants aan het testen, dan vind je ons regelmatig bij de vestiging in Blijdorp!

 

Angelo Betti

Dit restaurant is al jaren een begrip in Rotterdam. Angelo Betti wordt al jaren gerund door een Italiaanse familie. Al jaren blijven zij dichtbij de ingrediënten van de pizza zoals deze ooit bedoeld is. No-nonsense pizza’s met heerlijke en vooral eerlijk Italiaanse ingrediënten. Dat proef je!

Je kunt bij Angelo Betti niet reserveren, maar mocht er geen plek zijn dan kun je een heerlijke pizza meenemen en thuis op de bank opeten!

Tip; ze maken hier zelf Italiaans ijs in een aantal smaken. Onze favoriet is zeker het yoghurt ijs!

 

O’pazzo

O’pazzo is verdeeld in twee restaurants; aan de ene kant kun je a-la-carte Italiaans dineren en aan de andere kant zit de pizzeria. De pizza's erg goed en hebben bijzondere smaakcombinaties. Waar het bij Angelo Betti gaat om de eenvoud, gaat het bij O’pazzo juist om verrassende ingrediënten op je pizza. Wij komen er graag een culinaire pizza eten!

 

Old Scuola

Op zoek naar een echte Napolitaanse pizza? Zoek dan niet verder, want bij Old Scuola aan het juiste adres! Old Scuola bevindt zit in een industrieel pand dat heel sfeervol is ingericht. Ga je hier binnenkort een hapje eten? Bestel dan een lekkere zelfgemaakte limonade, die ze in verschillende smaken maken. Voor de non-alcoholische dagen is dit een top alternatief!

 

Napoli

Op de Meent in Rotterdam vind je Napoli. Naast dat zij heerlijke pizza’s hebben, zijn ook de andere Italiaanse gerechten een feest! Uiteten bij Napoli is echt een avond uit. Hier kun je lang tafelen, genieten van ervaren bediening en de authentieke Italiaanse keuken. Wil je uitgebreid Italiaans dineren met een heerlijk glas wijn, kies dan voor deze parel!

 

Geen zin om te kiezen? No worries, Verrassingsdiner.nl brengt je bij toffe spots!AD
BNR
Entree logo
Footness logo
Misset Horeca logo
Parool logo
Sante logo
ylbb logo
Bookdinners logo