5x Beste visrestaurants van Den Bosch

5x Beste visrestaurants van Den Bosch

Den Bosch, de hoofdstad van Noord-Brabant is beroemd door zijn prachtige middeleeuwse stadshart. Je kunt bij een dagtrip heerlijk wandelen langs de tunnelgrachtjes en veel leuke oude straatjes, maar ook het indrukwekkende St. Janskathedraal niet te vergeten bezoeken. Daarnaast staat Den Bosch bekend om de horeca, de gastvrijheid en daarmee de bourgondische sferen.

Als je tijdens dit uitstapje opzoek bent naar een visrestaurant, wil je niet teveel tijd kwijt zijn met het uitzoeken ervan, dus hebben wij de 5 beste visrestaurants voor je op een rij gezet!

 

1.     Viswinkel Visch

In december 2013 werd Viswinkel Visch geopend. Het was een van de eerste concepten die zowel diende als horeca, als detailhandel. Zo is de locatie van Visch nog steeds een kleine winkel, maar is het visassortiment erg uitgebreid. Wil je het meenemen naar huis of eet je het aan de bar op, beiden zijn hier een optie. Wij hebben dit zaakje op nummer 1 geplaatst omdat de medewerkers je super prettig helpen en de kwaliteit echt top is.

 

2.     Het viswijf

Visbar Het Viswijf is echt een verborgen parel, waar je van een topvisje kunt genieten met een passend glas wijn. Het restaurant heeft figuurlijk de zee naar Den Bosch gebracht, en zorgt voor heerlijk verse vis op je bord. Het Viswijf haalt namelijk elke ochtend verse vis op bij de visboer in Yerserke, die ‘s nachts gevangen is. Verser dan dit kan je niet krijgen! Elke dag ligt er verse vis voor je klaar op ijs, jij kiest welke je graag wilt en hoe jij het bereid wilt hebben! Mega cool!

 

3.     Le Bateau

Het oergezellige restaurant midden in de binnenstad van Den Bosch. Het restaurant is niet groot, maar dat houdt de gezelligheid niet weg. Ben je met een gezelschap en houdt iemand niet zo van vis? Dan zit je bij Le Bateau helemaal goed. Le Bateau heeft een uitgebreide kaart met zowel visgerechten als vleesgerechten.

 

4.     Allerlei & Visserij

Bij dit restaurant wordt je zeker opgevrolijkt door het mega aanbod op de kaart. Altijd wat lekkers te vinden! De sfeer wordt door velen als ‘supergezellig’ omschreven door het gecreëerde woonkamer gevoel. Naast een mega aanbod op de kaart qua gerechten serveren zij mooie bieren en lekkere wijnen. Al met al een tof maar knus restaurant om heen te gaan samen met je vrienden of familie.

 

5.     Zee & zo visspecialiteiten

Zee & zo visspecialiteiten is al jaren een winkel en horecagelegenheid in één. Je kunt hier optimaal genieten van verschillende verse vis. Heb je toch iets minder tijd dan dat je dacht? Dan kan je de verse vis meenemen en thuis opeten. Wij hebben dit restaurant als nummer 5 opgenomen in ons lijstje omdat dit niet het meest gezellige zaakje is, maar de kwaliteit van de vis wel top is. Dus wil je even simpel en snel een lekker visje eten, dan ben je bij onze nummer 5 aan het juiste adres!AD
BNR
Entree logo
Footness logo
Misset Horeca logo
Parool logo
Sante logo
ylbb logo
Bookdinners logo